Gratis rondleiding

Vraag nu een gratis rondleiding aan! Wij laten u het Café graag zien en vertellen u persoonlijk alle mogelijkheden.

Café het Brouwertje is af te huren voor een besloten feest. Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel, bruiloft of bedrijfsfeest bij Café het Brouwertje! Voor elke gelegenheid kun je Café het Brouwertje inhuren om jouw feest onvergetelijk te maken.

Café het Brouwertje ligt op het industrieterrein de Schaft midden in Houten, op de eerste etage van ons bedrijfspand. Het is een uitstekende locatie voor leuke groepsarrangementen of gewoon een hapje en drankje. Voor elk budget bieden wij een passend arrangement, uiteraard volledig verzorgd door onze crew. Het café biedt plaats aan ongeveer 80 personen.

De locatie heeft veel mogelijkheden. Er zijn moderne faciliteiten aanwezig zoals beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie en microfoon. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand is de bushalte van lijn 47 en 48 (ook in het weekend).

Bent u geïnteresseerd en/ of heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook kunt u op afspraak ons café komen bezichtigen.

Rondleiding aanvragen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]